Rob Verwilligen

Ik ben een fotograaf uit Heinkenszand, Zeeland, die sinds een jaar of 10 actief is in fotografie en een opleiding heeft gedaan aan het New York Institute of Photography. Daar heb ik veel geleerd en misschien was de belangrijkste les wel dat er schoonheid in alle dingen gevonden kan worden maar dat het zien van die schoonheid en de manier waarop deze wordt vastgelegd het verschil maakt tussen een kiekje en een foto.

Een beroemde fotograaf heeft eens gezegd "je eerste 10.000 foto's zijn je slechtste" en hoewel hij er wellicht een paar honderd naast kan zitten denk ik met hem dat je ook als fotograaf nooit uitgeleerd bent en altijd weer nieuwe ideeen en kennis op moet doen.

Ik richt me daarom dan ook niet op een specifieke richting maar ben bijvoorbeeld actief in portret en fashion fotografie, doe trouwreportages maar heb ook ervaring met produkt-, event- en landschapsfotografie. 

"Buying a Nikon does not make you a photogapher, it makes you a Nikon owner"

Anonymous

Om meer van mijn recente werkt te zien kun je mijn online portfolio bezoeken

Portfolio shoot

Wil jij ook een portfolio shoot met professionele visage? vul dan het online form in.

 

Telefoon: 06 222 38 060

Email: robsphoto@zeelandnet.nl